Μ. Καμπουρίδης: “Η Dolphin Capital επενδύει, δεν διαπλέκεται”

First published: 5th June 2010

Τι αναφέρει για το project στη Μαγνησία και τις σχέσεις με τον Ισ. Κούβελο. «Δεν υπάρχει “Βατοπέδι” στο Βόλο», δηλώνει ο κ. Καμπουρίδης.

Έχει κατηγορηθεί λόγω των συγγενικών του δεσμών για προνομιακές σχέσεις με την οικογένεια Μπακογιάννη, οι οποίες, όπως λένε οι επικριτές, επέτρεψαν στην εταιρεία του Dolphin Capital Investors να αποκτήσει εκτάσεις στο Βόλο, μέρος των οποίων εκ των υστέρων συμπεριλήφθηκαν στο φάκελο έργων των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 στο Βόλο, κάτι που οδήγησε ορισμένους να μιλήσουν για «Βατοπέδι του Βόλου».

Δέχθηκε βολές για τις καθυστερήσεις που καταγράφονται στην εκτέλεση του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας αλλά και ως προς το κατά πόσο αυτό μπορεί τελικά να υλοποιηθεί. Ο Μίλτος Καμπουρίδης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Doplhin, με συνέντευξή του στο «Κ» υπερασπίζεται τις επενδυτικές του κινήσεις, αρνείται όσα του καταμαρτυρούν και σημειώνει πως επενδύσεις θα έλθουν ξανά στην Ελλάδα μόνο όταν πάψουν να απαιτούνται 1.000 υπογραφές για ένα τουριστικό project.

Κύριε Καμπουρίδη, η Dolphin Capital απέκτησε έκταση 3.100 στρεμμάτων στο Βόλο, μέρος της οποίας σχεδιάζεται να αξιοποιηθεί ως αναπληρωματικό έργο για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η μεταβίβαση δεν έγινε σύννομα και κάνουν λόγο για ένα νέο «Βατοπέδι».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.